Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Το Χαμόγελο του Παιδιού στην Αρκαδία


Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αρκαδίας με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού και σε συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις του νομού Αρκαδίας, οργάνωσε εκδήλωση την Παρασκευή, 20/11/ 2009 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, με τίτλο: «Το Χαμόγελο του Παιδιού στην Αρκαδία».

Η Ομάδα Διάσωσης Πυροπροστασίας Νότιας Κυνουρίας <<Αγιεληδι>> συμμετείχε στην εκδήλωση μαζί με τις άλλες εθελοντικές ομάδες της Αρκαδίας ως η μοναδική εκπρόσωπος της Κυνουρίας.

Ως αρωγός της προσπάθειας του χαμόγελου του παιδιού στην περιοχή του Λεωνιδίου αναλαμβάνει εθελοντικά να μεταφέρει το χαμόγελο και στα παιδία του Λεωνιδίου! Αρχικά με την προβολή του έργου του και κατ επέκταση να προωθήσει και άλλες δράσεις του.

Έδωσε το παρών στην εκδήλωση με αντιπροσωπία της που απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Λάτση, τον Αντιπρόεδρο κ. Διαμαντή Κώστα τον Ταμία κ. Καρκαλα Γεώργιο και αρκετά μέλη!

Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων του νομού μας, που εκφράζει την πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, προσέφερε ένα πολυμορφικό λειτουργικό όχημα για τη μετακίνηση ή διακομιδή παιδιών του Νομού μας σε όλη τη χώρα

Ευχαριστούμε την Τ.Ε.Δ.Κ. Αρκαδίας και τον κ. Μπορούτσα Γεώργιο για την πρόσκληση και την προσπάθεια του στον εθελοντισμό.